Om oss

Köp din ved i Stockholm här.

Ved Stockholm

Om ved stockholm.se

Om Oss – VedStockholm.se

Vår Historia

VedStockholm.se grundades med en enkel vision i åtanke: att erbjuda invånarna i Stockholm tillgång till högkvalitativ ved till överkomliga priser. Genom åren har vi vuxit från en liten lokal leverantör till att bli Stockholms föredragna källa för ved av hög kvalitet.

Vårt Engagemang

Vi på VedStockholm.se är stolta över vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. Varje vedbit vi säljer har noggrant valts ut och bearbetats för att säkerställa optimal brinnkvalitet. Vår ved är inte bara billig; den är också hållbar, effektiv och miljövänlig.

Varför Välja VedStockholm.se?

  • Lokal Expertis: Som en lokal verksamhet känner vi till Stockholms unika klimat och behov. Vi vet vad som krävs för att hålla ditt hem varmt under de kalla vintermånaderna.

  • Hållbarhet: Vi tror på att skydda vår planet. Därför kommer all vår ved från hållbara källor, och vi strävar ständigt efter att minska vårt ekologiska fotavtryck.

  • Konkurrenskraftiga Priser: Vår affärsmodell fokuserar på att hålla kostnaderna nere, vilket gör att vi kan erbjuda dig de bästa priserna i staden.

Vårt Team

Bakom VedStockholm.se står ett passionerat team av vedexperter. Från våra vedhuggare till våra kundtjänstrepresentanter, varje medlem av vårt team är dedikerad till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Framtiden

Vi ser fram emot att fortsätta tjäna Stockholms invånare i många år framöver. Med planer på att expandera vårt sortiment och tjänster, är vi fast beslutna att förbli ditt förstahandsval när det kommer till ved Stockholm.

Kontakta Oss

Har du några frågor, feedback eller vill lägga en beställning? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!